Sumnje se obistinile, Pep Guardiola potvrdio užasne vijesti za City

Ederson ne brani u derbiju

Sumnje se obistinile, Pep Guardiola potvrdio užasne vijesti za City

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola potvrdio je da će njegov tim u derbiju narednog kola biti u velikim problemima.

Građani u nedjelju na Etihadu dočekuju Liverpool i imaju priliku da smanje zaostatak za Liverpoolom, ali City je u problemu zbog povreda.

Prvi golman Ederson neće biti spreman da brani nakon što se povrijedio protiv Atalante u meču Lige prvaka u srijedu navečer.

Sada je Pep potvrdio da će Ederson propustiti jednu od ključnih utakmica sezone, pa će umjesto njega na gol Claudio Bravo, koji je protiv Atalante dobio direktan crveni karton.

Ederson je samo jedan u nizu igrača Cityja koji su se povrijedili, budući da već duži period nema Sanea i Zinčenka, kao ni Laportea, a nedostaju i David Silva te Rodri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kod Liverpoola i dalje nema Matipa i Shaqirija.

Pobjednika u ovom duelu nemoguće je predvidjeti, pa možda to najbolje govore i kvote u MOZZART kladionici. Možete da ih pogledate OVDJE.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Strucnjak12345
Samo bih zamolio gospodina Skorica da ispravi mjesto odigravanja utakmice, pa ne mogu vjerovat da lik ne zna gdje se igra jedan od najvećih derbija, ne samo ovog vikenda, nego cijele sezone,
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi