Supruga Borje Valera: Pod našim krovom je zabranjeno izgovoriti ime Cristiana Ronalda

Zanimljive riječi

Supruga Borje Valera: Pod našim krovom je zabranjeno izgovoriti ime Cristiana Ronalda

U zemljama gdje je fudbal više od igre svako voli prokomentarisati dešavanja na terenu. Baš prava fudbalska zemlja je Italija. U njoj igra Španac Borja Valero, a njegova supruga Racio Rodriguez Reina kaže da je u njihovoj kući zabranjeno izgovoriti ime Cristana Ronalda. 

Za one koji ne znaju, ovog vikenda bivši klub Valere, Fiorentina, dočekuje Juventus, a tu utakmicu je u jednoj emisiji prokomentarisala i supruga sjajnog Španca koja je tom prilikom otkrila da je u njihovoj kući zabranjeno izgovoriti 'Cristiano Ronaldo'.

Razlog je vrlo jednostavan - Ronaldo je bio idol njihovom sinu dok je igrao za Real Madrid, a kada je odlučio da pređe u Juventus, mali Alvaro se očigledno naljutio na njega.

Reakcija Valerove supruge kada je novinar upitao za Ronalda je bila sljedeća:

"Ko? To ime je zabranjeno izgovarati pod našim krovom. Kada je on napustio Real, naš sin Alvaro nam je zabranio da ga spominjemo. Bio mu je idol...", otkrila je Rocio Rodriguez Reina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako Borja danas igra za Inter on i njegova supruga će svim srcem sutra biti uz Fiorentinu.

"Nadajmo se da nam mogu ponuditi dar. Sigurna sam da će to biti pravi spektakl", poručila je ona.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi