Supruge i djecu igrača Getafea u Amsterdamu gađali pivom

Supruge i djecu igrača Getafea u Amsterdamu gađali pivom

E. Škorić

Ajax je sinoć ispao u šesnaestini finala Evropske lige unatoč pobjedi nad Getafeom (2:1),

Ajax je slavio s 2:1, ali je izgubio s 2:0 u prvoj utakmici u Madridu, pa se holandski prvak neće naći u današnjem žrijebu parova osmine finala drugog po redu kontinentalnog takmičenja.

U Amsterdamu nisu bili sretni zbog ishoda, a bijes su iskazali i tako što su pivom zasuli dio tribine na kojoj su uglavnom bili predstavnici gostiju - supruge i djeca igrača Getafea.

Osim pivom, gađali su ih čitavu utakmicu raznim predmetima, a igrač Getafea Damian Suares je kasnije rekao:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Supruga i kćerkica bile su na tribinama, doživjele su pravu torturu".

Top Komentari

Samo_Realan
Kulturni zapad, razlika izmedju nas i njih ima, kod nas ima vako budala ubijaju žene il maltretiraju, al to je sve van očiju javnosti po kući i sl, a žena šuti ne žali se, a ovako kod nas da neko uzme flasu na utakmici i podgodi zenu il dijete, garantujem vam da bi ga svi poceli udarati, nebitno koja tribina
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi