Supruzi De Laurentiisa se sviđa Beograd: Predivan je, ovdje mi je lijepo sa prijateljima

Uživa u glavnom gradu Srbije

Supruzi De Laurentiisa se sviđa Beograd: Predivan je, ovdje mi je lijepo sa prijateljima

Supruga predsjednika Napolija Aurelija De Laureniisa, Jacqueline, zbog fudbala je obišla skoro cijeli svijet, ali je ostala impresionirana glavnim gradom Srbije, Beogradom.

Jacqueline, De Laureniis i ostali članovi fudbalskog kluba Napoli ovih dana borave u glavnom gradu Srbije jer će njihov tim večeras igrati meč 1. kola Lige prvaka protiv Crvene zvezde na Marakani.

Supruga kontroverznog predsjednika italijanskog tima je oduševljena Beogradom, pa ga je nahvalila u razgovoru za TV Luna.

"Beograd je predivan. Ovdje mi je prelijepo sa prijateljima. Hvala fudbalu, zbog njega sam obišla dijelove svijeta koje drugačije sigurno ne bih nikada", rekla je Jacqueline.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, večerašnji susret između Crvene zvezde i Napolija je na rasporedu od 21.00 sati.

Top Komentari

king11
gledaj pogleda "ala berlusconi" gleda imal gdje kakve maloljetnice na vidiku
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi