Svaka čast majstore: Senijad Ibričić postigao sjajan gol i donio bod svom timu

Sjajni Ibričić

Svaka čast majstore: Senijad Ibričić postigao sjajan gol i donio bod svom timu

M. Šljivak

Senijad Ibričić je danas pokazao kakav je fudbalski velemajstor.


Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine pogodio je za bod Domžala protiv Triglava u Kranju (1:1) i to na kakav način.

Domaći su imali gol prednosti i igrača više. Ipak, velemajstor Ibričić je u 86. minuti iz slobodnjaka nadmudrio živi zid domaćeg tima. Šutirao je prizemno i pogodio je mrežu za 1:1.

Zaista velemajstorski gol Ibričića koji je prva zvijezda svog kluba koji je ovim bodom ostao blizu današnjem rivalu u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prva liga, 27. kolo:

Triglav - Domžale 1:1

Top Komentari

Mele
Ibricic je ofanzivni veznjak, cak je u Rusiji i spica igrao, na teskim terenima i zabijao golove. Sto ode u Tursku, steta, da je imao boljeg menadzera, igrao bi sigurno u ligama petice poslije Hajduka..Misimovic, pa on , nekada u veznom redu, dok je Pjanke bio jos vrlo lmlad, kod Cire u repki..
4 0
Austinpowers
i svugdje se liga normalno igra osim kod nasih jadova joj alija kud te obrlatise da potpises
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi