Sve dogovoreno: Ermin Bičakčić karijeru nastavlja u Turskoj?

Na izlaznim vratima Hoffenheima

Sve dogovoreno: Ermin Bičakčić karijeru nastavlja u Turskoj?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti Hoffenheim, a navodno karijeru će nastaviti u Turskoj.

Prema pisanju turskih medija Bičakčić se nalazi na meti Trabzonspora i navodno je već dogovorio uslove sa ovim klubom. Bh. defanzivac s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2020. godine, no očito je da se ne želi više zadržati u ovom njemačkom klubu.

Bičakčić je u Hoffenheim stigao na ljeto 2014. godine iz Braunschweiga za oko 2,5 miliona eura. U prošloj sezoni se nije baš naigrao jer je u svim takmičenjima odigrao samo 13 utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Jasno je da je bh. reprezentativac nezadovoljan minutažom u Hoffenheimu što bi mogao biti najveći razlog za njegov eventualni odlazak u Trabzonspor. Navodno, oko ovog transfera sve je zavšeno i sada se čeka samo zvanična potvrda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Top Komentari

Cole
prosječan igrač u prosječnom klubu prosječne reprezentacije
3 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi