Sve je bliže kraj sage o transferu Miralema Pjanića!

Dogovor je jako blizu

Sve je bliže kraj sage o transferu Miralema Pjanića!

M. Šljivak

Okončanje sage o transferu Miralema Pjanića je veoma blizu.

Bh. veznjak se u proteklom periodu povezivao s Barcelonom, PSG-om i Chelseajem, a čini se kako će Pjanić po svemu sudeći na kraju završiti tamo gdje najviše želi - u Barceloni.

Kako navodi Mundo Deportivo, Juventus bi na kraju mogao pristati na razmjenu u kojoj bi umjesto toliko željenog Arthura Mela dobili drugog fudbalera.

Barcelona je torinskom velikanu ponudila francuskog fudbalera Ousmanea Dembelea. Francuz je već rekao 'da' torinskom timu, a navodno i Stara dama polako popušta i izvjesno je da će doći do razmjene Pjanić - Dembele.

Španski list tvrdi da je preostalo da se srede određeni detalji. U Torinu ima straha kada je Dembele u pitanju zbog silnih povreda koje je ovaj krilni napadač imao, pa postoji mogućnost da Francuz dođe na posudbu i da Juventus o njegovoj budućnosti odluči na kraju naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pregovori italijanskog i španskog velikana su očigledno ponovo zahuktani. To svakako najviše raduje Pjanića koji je već ranije pristao da potpiše za tim s Nou Campa.

On je već ranije dogovorio četverogodišnju saradnju sa katalonskim gigantom vrijednu osam miliona eura po sezoni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Prije mjesec ste to pisali, pa nas evo gušite istim smećem da bog sačuva..
5 1
Solar
Ljudi šta kažu za Pjanića hoće šta uspjet uvezati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti