"Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh"

Dženis Huseinspahić za SportSport.ba

"Sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh"

Samir Mlaćo

Nakon remija protiv Metalleghea (0:0), nogometaše jesenjeg prvaka Zvijezde iz Gradačca u subotu očekuje novi domaći susret, ovaj put protiv Slavena iz Živinica.

Zvijezda je veliki favorit u ovom meču, ali izabranici Nermina Šabića to moraju potvrditi na zelenom terenu. Svjestan toga je i Dženis Huseinspahić, prvotimac tima sa Banja Ilidže, koji je  govorio za SportSport.ba.

"Sigurno je da smo meč protiv Metalleghea već zaboravili, bilo je jako teško, protivnik se jako dobro branio i u tome uspio. Imali smo par pilika gdje smo mogli da dođemo do tri boda, ali nažalost nije bilo sreće. Na kraju moramo biti biti zadovoljni da nismo izgubili", kazao je Huseinspahić za SportSport.ba.

Slaven se sigurno neće lako predati na Banja Ilidži.

"Očekuje nas slična utakmica jer ko god dolazi Zvijezdi želi da pokaže da može da se nosi i ostane neporažen. Mi smo svjesni toga i sigurno ćemo dati sve od sebe da slavimo u tom meču. Ono što je dobro jeste da je teren dobar i trebao bi da nas posluži bolje, za razliku od prošle utakmice. Sve osim nše pobjede bio bi za nas neuspjeh", kaže naš sagovornik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda je i dalje prvoplasirana, ali sa samo dva prednosti u odnosu na Olimpik.

"Cilj je titula i nećemo odustati iako ima još dosta da se igra. Svake godine u ovoj ligi bude jako neizvjesno i sigurno da će biti još jako zanimljivih duela do kraja. Vjerujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo uspjeti u tome, te obradovati sve ljude u Gradačcu. Zvijezda pripada tamo gdje joj je mjesto, a to je u Premijer ligi BiH", dodao je na kraju razgovora Huseinspahić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi