Sve se može kad se hoće: Pogledajte kako sada izgledaju svlačionice San Paola

Nakon radnog jutra

Sve se može kad se hoće: Pogledajte kako sada izgledaju svlačionice San Paola

A. Čaušević
Teme:

Dosta bure na Apeninima digao je Carlo Ancelotti izjavom o stanju svlačionica stadiona San Paolo. 

Trener Napolija je javno kritikovao stanje u kojem se nalaze stadion u Napulju kazavši da se za dva mjeseca može izgraditi kuća, a kamoli preurediti svlačionice.

Jutros je i viceprvak Italije na zvaničnom Twitter profilu objavio krakti video o stanju svlačionica.

Međutim, izvođač radova je intenzivno radio cijelog jutra te je sada situacija mnogo bolja pa će stadion biti spreman za domaćinsvo mečeva protiv Sampdorije i Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovog ljeta je stadion San Paolo prošao "opsežnu rekonstrukciju", prije svega zbog atletskog takmičenja, "Univerzijade", koje se na njemu odvijalo, ali i zbog dogovora kluba i gradskih vlasti da se ovo zdanje konačno unaprijedi.

Upravo zbog toga je Napoli svoje prve dvije utakmice nove sezone Serije A igrao u gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi