Svi nogometaši Manchester Cityja aplaudirali su igračima Liverpoola, osim jednog..
FOTO: EPA

Ružan gest

Svi nogometaši Manchester Cityja aplaudirali su igračima Liverpoola, osim jednog..

E. Oštraković

Manchester City je prije nekoliko dana na svom terenu pobijedio Liverpool sa 4:0.

Bila je to utakmica u kojoj je City dočekao nove prvake, te su im priredili špalir, a svi igrači su aplaudirali, osim jednog.

Naime, dok su igrači Liverpoola izlazili iz svlačionice svi igrači Manchester Cityja su im aplaudirali, a to nije uradio samo Bernardo Silva.

On je samo stojao i posmatrao kako igrači Liverpoola prolaze pored njega, te je tako navukao bijes engleske javnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1579409590
Izgleda nije mu lahko pao poraz ove sezone sto nije postao prvak Engleske sa Cityjem.. Na kraju krajeva treba biti covjek i sam sebi priznatii reci, stani malo bili su u mlogim segmentima bolji od nas i priznati poras i cestitati..
3 0
amr
Idiot jednom ostaje uvijek idiot
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi