Užas u Italiji: Svinjska glava i poruka koja ledi krv u žilama!

Navijači uputili jasnu poruku čelnicima kluba

Užas u Italiji: Svinjska glava i poruka koja ledi krv u žilama!

E. Oštraković

Ekipa Sampodorije ove sezone igra zaista užasno, te je gotovo sigurno da će biti jedan od timova koji će naredne sezone igrati u nižem rangu.

Nakon 23 odigrane utakmice Sampdoria se nalazi na 19. mjestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, te moraju napraviti čudo da ostanu u ligi.

Navijači ovog kluba već dugo su u pravom ratu sa Massimom Ferrerom i Antoniom Romeiem, čelnim ljudima ovog kluba.

Upravo njih navijači ovog kluba krive za užasne rezultate kakve njihov tim ima ove sezone, a sada su uradili nešto zaista užasno.

Naime, Di Marzio je prenio kako su ostavili svinjsku glavu i poruku ispred klupskih prostorija.

"Ispred klupskih prostorija Sampdorije pronađena je svinjska glava sa porukom. Massimo Ferrero, Antonio Romei, naredne su vaše glave", piše u poruci.

Oglasi

Ovo je druga prijetnja za čelnike Sampdorije, nakon što im su ranije kao "poklon" dobili metak, a sada je na red stigla svinjska glava.

Pitanje je šta će se dešavati u narednim danima, ali jedno je sigurno, a to je da ovo nikako neće pomoći igračima u borbi za ostanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Narednu utakmicu Sampdoria igra na gostovanju kod Lazija i zaista je teško očekivati da će ostvariti pozitivan rezultat.

Posljednju utakmicu igrali su na svom terenu, te su doživjeli poraz od 1:2, a bolja od njih bila je ekipa Bologne.

Top Komentari

Drakula
Tako se to radi,ovako cemo i mi vicinu glavu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti