Svjetski poznati napadač obavio hidžamu: "Alhamdulilah!"

Pohvalio se preko društvenih mreža

Svjetski poznati napadač obavio hidžamu: "Alhamdulilah!"

U posljednjih nekoliko godina sve više svjetskih sportista odlučuje se uraditi hidžamu. 

Hidžama je medicinska metoda koja spada u domen male hirurgije. Predstavlja metodu lokalnog puštanja krvi. Izvodi zarezivanjem kože, sterilnim i jednokratnim instrumentima, te vakuum čašicama u određenim regijama. Na spomenuti način se eliminira sadržaj iz potkožnog tkiva.

Sve to doprinosi osjećaju fizičkog olakšanja kod osoba koje obave ovaj zahvat, a jedan od onih koji se odlučio to isprobati je napadač Real Madrida Karim Benzema.

Nekadašnji francuski reprezentativac se fotografijom poslije zahvata pohvalio na društvenoj mreži Instagram uz opis: "Alhamdulillah".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako je fotografija objavljena tek prije 10-ak minuta, već je skupila ogroman broj oznaka 'sviđa mi se' i pozitivnih komentara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCV3ULGpvqS/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tahir
Zar nije on skoro radio hidzamu
1 1
Vienner
Selam •Alejkum brother
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi