Svlačionica rekla svoje: Begoviću saigrači završavaju transfer

Trenutno na reprezenativnom okupljanju

Svlačionica rekla svoje: Begoviću saigrači završavaju transfer

A. Čaušević

Asmir Begović se nalazi na reprezentativnom okupljanju i sigurno je maksimalno fuksiran na utakmice protiv Italije i Poljske u okviru Lige nacija. 

Begović je novu sezonu započeo s treninzima u Bournemouthu, ali teško je vjerovati da će ostati u redovima kluba iz Championshipa.

Dok se priprema za reprezentativnu akciju paralelno se radi na njegovom transferu i to u Milan, ako je vjerovati izvještajima s Apenina, u Milan.

Iskusni Trebinjac je prošlu polusezonu proveo na posudbi u redovima Rossonera, a njegovi dosadašnji saigrači se zalažu za novi dolazak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport navodi kako je svlačionica Milana rekla da je za dovođenje Begovića koji se za kratko vrijeme uspio nametnuti kao jedan od lidera.

Bh. reprezentativni golman s Bournemouthom ima ugovor još godinu i u Milanu traže način da 33-godišnjaka dovedu besplatno ili na posudbu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Kakav li je to osjecaj biti fuksiran?
2 0
Fuksiran, ha ha ha u moje vrijeme kad sam ja bio mlad fuksa ili fukse bile su zene lahkog morala - .urve, eto sada sportsportba je fuksirao Asmir-a Begovic-a.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije