Takmiče se u najnižem rangu bh. fudbala, a od danas imaju stadion sa reflektorima

Pozitivna priča

Takmiče se u najnižem rangu bh. fudbala, a od danas imaju stadion sa reflektorima

A. Čaušević

Klubovi iz nižih bh. liga uglavnom se finansiraju iz vlastitih sredstava i djeluju sa skromnim budžetom. 

Izuzetno pozitivna priča stiže nam iz NK Novi Šeher, kluba koji se takmiči u najnižem rangu, odnosno Ligi Zeničko-dobojskog kantona.

Naime, zahvaljujući naporima vrijednih i agilnih ljudi koji vole ovaj klub večeras su po prvi put na stadionu Pod Lipićima zasijali reflektori.

Reflektori su po prvi put zasijali večeras kada su prvotimci Novog Šehera odradili trening u sklopu priprema za meč trećeg kola protiv Proletera.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Večerašnji trening prvog tima #nknovišeher #lipićari2007

Posted by N.K. Novi Šeher Official on Thursday, September 3, 2020

Inače, nakon prva dva kola Novi Šeher ima osvojen jedan bod. U prvom kolu Čelik je bio bolji s 2:0, dok je u drugom meč protiv Nemile okončan rezultatom 2:2.

Top Komentari

aldinsinan
pa ima i celik?
3 0
Shodno ovim prikazanim slikama, ja bih rekao da je nogometni teren u polumraku, ipak se ne vidi jasno, mozda se moze trenirati nekako pod tim uslovima, ali ne moze se igrati utakmica.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi