11

Komentari (11)

nightcry
9:8 za nas protiv jedne Njemačke ! Hvala ti Đuka za ona tri komada + asistencijuza četvrti na Koševu :-)
Keno
Ovaj mali ce 100% zaigrati za bih, samo bitnije mu je sada da se pokaze njemackim medijima i klubovima da bi sto prije probio
SeoRusilac
Sta serete na savez, eto pokusavano je da ga se dovede u BiH ali su njegovi odlucili da ce se bolje izgraditi igrajuci za Svabe. Ako hoce da igra bujrum, ako nece sretno mu medju Svabama. BiH mu svakako nije nista dala.
DobarDan
E cuj nije mu BiH nista dala. Malo li su rijeke, livade i planine, malo je i onaj karakter Bosanskohercegovacki.. Nije BiH kriva za ovu situaciju nego ovi "preletaci.. mi sto trpimo komsijski fasizam a vazda smo bili veci od njih, i ko ljudi i ko nacija.. Ima nas koji bi i zivot dali za tu BiH, ne treba nam nista od nje... za ponos nam je dovoljno to sto smo njeni sinovi.. Procice i ovaj nacionalisticki pakao.. prosli su i Turci i Austrougari..
SeoRusilac
Da nije rodjen u Njemackoj ne bi makao dalje od Jedinstva iz Bihaca. U najboljem slucaju bi igrao u Turskoj ligi. Njemacka mu je kao fudbaleru dala sve zbog toga me ne bi cudilo da odabere da igra za Svabe.
Mostar
Ko ti brani igraj gdje zelis z***I gdjes igrat
Tumbe1976
Cuj talenat sa 21 godinom. To samo u Bosni ima . Na cijelom dunjaluku igrac od 21 godine je vec formiran i gotov igrac a kod nas talenat. Gospodo TALENAT JE OD 10,11,12 GODINA a ne od 21. Svico draga dje ja zivim
konjnakvadrat
Dzenise znam da citas sportsport ba, dodji u nasu repku, tu je prava raja, pije se, jede se, yebe se, Rada Manojlovic ce na stolu da ti pjeva, a to na pripremama elfa nikad neces dozivit
VELEZ
Patriota je kad je vidio da nemoze vose napredovat u njemackoj...
dragonBH
stvarno ovaj savez nista ne radi, uhl****li se i niko ni da makne.. vjerujem da za ovog momka ni ne znaju
SeoRusilac
Nisi ni procitao tekst. Mesa ga je gledao i bio kod njegovih ali oni su odlucili da sacekaju jos malo prije nego odluce za koga ce igrati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.