Tatar potpisao za Olimpik
Tatar je danas predstavljen kao novo pojačanje Vukova s Otoke.

Bivši igrač Veleža

Tatar potpisao za Olimpik

E. Škorić

Sada već bivši igrač mostarskog Veleža Kerim Tatar potpisao je za Olimpik.

Tatar je proveo karijeru u Veležu, za koji je nastupao i u Premijer ligi, a i u Prvoj ligi FBiH, te je izdanak škole nogometa mostarskog kluba.

Ovaj mladi nogometaš igra na poziciji napadača i krilnog napadača, mada se najbolje snalazi na lijevom krilu, prenosi službena stranica Olimpika.

Novi trener Olimpika Dino Đurbuzović želi do početka priprema imati na raspolaganju sve igrače na koje će računati u proljetnom dijelu prvenstva, te se očekuje još nekoliko novih imena u redovima Vukova s Otoke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik je prvi dio sezone završio na trećem mjestu sa 31 bodom, Sloga je osvojila 32, a vodeća Zvijezda 33 boda. Uz to dodajmo da je Olimpik ispao od Zvijezde 09 u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti