Terzić nakon epizode u Slobodi otišao u Zemun

Karijeru nastavlja u Srbiji

Terzić nakon epizode u Slobodi otišao u Zemun

Dojučerašnji defanzivac Slobode Borislav Terzić pronašao je novi klub.

U protekloj polusezoni Terzić nije pretjerao igrao u tuzlanskom klubu, a nakon što je prije nekoliko dana raskinuo ugovor, odlučio se vratiti u Srbiju i potpisati za Zemun.

U Zemunu je 27-godišnji Terzić ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru, a ovom klubu, koji se inače u Superligi nalazi na pretposljednjem mjestu, trebao bi biti od velike pomoći u borbi za opstanak.

Terzić je u Srbiji još igrao za Donji Srem, Slobodu Užice, Radnički iz Kragujevca, Voždovac i Javor, a imao je i epizodu u Gruziji, tačnije u Zestafoniju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi