Teško da će nakon svega ijedan ozbiljan klub dati šansu Samiru Nasriju

Otkaz u Anderlechtu

Teško da će nakon svega ijedan ozbiljan klub dati šansu Samiru Nasriju

M. Šljivak

Samir Nasri dobit će otkaz u ekipi Anderlechta.

Nekadašnja zvijezda francuskog fudbala stigao je kao veliko pojačanje u redove belgijskog velikana, ali 32-godišnji fudbaler je nastupio samo pet puta ove sezone.

Razlog su povrede, ali i neprofesionalan način života. Nasri je svaku noć lumpovao po Briselu, nije poštovao nikakva pravila kluba, povrede su se redale i ovom klubu Francuz nije donio apsolutno ništa.

Kap koja je prelila času je činjenica da je napustio karanten u Belgiji i otišao je u Dubai kako bi se zabavljao. To mu neće biti oprošteno i njemu će biti uručen otkaz.

Francuski fudbaler je očigledno odlučio da mu je fudbal tu striktno kao izvor prihoda i zaista je teško očekivati da će mu nakon svega neki ozbiljan klub ponovo dati šansu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

U bogatoj karijeri Nasri koju je počeo u Marseilleu, Nasri je još igrao za Arsenal, Manchester City, Sevillu, Antalyaspor i West Ham.

Za reprezentaciju Francuske je odigrao 41 meč i postigao je pet golova.

Top Komentari

19211921
bhpl
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi