Džeko i društvo dobijaju sjajno pojačanje iz Premiershipa

Stiže defanzivac

Džeko i društvo dobijaju sjajno pojačanje iz Premiershipa

Esmer Oštraković

Ekipa Fenerbahčea je na sjajan način otvorila novu sezonu jer su na svom terenu sa 5:0 savladali Zimbru u okviru drugog pretkola Konferencijske lige.

Doveo je Fenerbahče pred početak ove sezone nekoliko sjajnih pojačanja, a svakako da se ističi imena Edina Džeke i Dušana Tadića.

Ipak, čelnici ovog tima još uvijek ne misle završiti sa rubrikom dolasci, te žele da dodatno pojačaju ekipu.

Kako prenose engleski mediji, Tete je jako blizu potpisa za Fenerbahče i predstavljao bi veliko pojačanje za defanzivnu liniju ovog tima.

Bivši igrač Leicestera bio je jako blizu potpisa za Fulham i ostanka u Premiershipu, ali se sve jako brzo promjenilo.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/SportsTrendHQ/status/1684928175065739265[/twitter]

Fener se uključio u borbu za njegov potpis i čini se da su ga uspjeli nagovoriti da dođe u Tursku umjesto ostanka u Premiershipu.

Također, imao je i nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da želi da nastavi igrati u Evropi.

Utrčali su na teren i krenuli prema Džeki, a onda je nastala fotografija za pamćenje

Naime, Džeku su sinoć s tribina bodrili supruga Amra, te kćerka Una i sin Dani, te su bili u bojama turskog kluba. Nakon meča Una i Dani su uspjeli doći i na teren, te čestitati svom ocu na sjajnoj partiji.

Zagrljaj Džeke i njegove djece uhvatio je i jedan od fotografa, te je fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama oduševila javnost u Turskoj.

Također, i kamere su snimile Džeku na kraju meča kako pozdravlja navijače, a u s njim su bili Una i Dani.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nekoliko fotografija i storyja na Instagramu objavila je i njegova supruga Amra koja je sinoć bila često u kadru i režisera direktnog prenosa.

Boravak u Istanbulu za porodicu Džeko nije mogao bolje početi i nadati se da će se tako i nastaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi