Neobjašnjivi pas fudbalera Milana: Ako je ovo htio napraviti onda mu nema ravnog

Na meču protiv Verone

Neobjašnjivi pas fudbalera Milana: Ako je ovo htio napraviti onda mu nema ravnog

A. Čaušević

Milan je posljednju pobjedu ostvario na gostovanju kod Verone. Završene je 1:3. 

Jedan od najboljih igrača Rossonera u pohodu na Scudetto je Theo Hernandez koji je stekao reputaciju fantastičnog lijevog beka.

Francuski fudbaler je u dosadašnjem dijelu sezone postigao četiri gola i imao devet asistencija i sigurno je među ključnim igračima zašto su Rossoneri na vrhu Serije A.

Kada se zaleti po lijevoj strani Hernandez nekad zna izgledati poput nezaustavljivog voza. Osim po prodornosti poznat je i po odličnoj tehnici.

Na startu drugog dijela utakmice protiv Verone izveo je dodavanje koje vrlo vjerovatno do sada nije viđeno u svijetu fudbala.

U prvi mah se činilo kao da je Hernandez želio loptu prebaciti na drugu stranu, ali je loptu udario vanjskim dijelom kopačke koja je dobila efej te je završila kod Rafaela Leaoa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hernandezov ''nemogući'' pas pogledajte ovdje. Ukoliko je Francuz ovo zaista htio onda definitivno zaslužuje sve pohvale.

Mišljenja nakon ovog poteza su podijeljena. Neki mislie da je Hernandez svjesno udario loptu na ovaj način, dok drugi smatraju da je sve bila slučajnost.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Theo je ljevak,ovo je dobro izvedeno dodavanje vanjskim djelom"aussenris",ništa vanzemaljsko,ali opet vrlo dobro odrezano.Onaj ko je gledao Deajana Savićevića sjetit će se perfektnog igranja vanjskim lijevom nogom,i na puno većim razdaljinama.No,budući da objavu piše neko ko nije primirisao fudbalu,ne čudi da je oduševljenje toliko da se govori o neviđenom potezu u istoriji fudbala.Što je vrlo vjerovatno tačno.Za ovog koji to još nije vidio.Kao ni još puno tog u fudbalu.Zašto ne prebacite lika postove o domaćoj radinosti,i uzgoju kunića u centralnoj Vojvodini?A Theo?Theo je brzi voz!!!!!Forza Milan!
2 0
lega
Ma ovo po njegovoj zamisli trebalo zavrsit na drugoj strani pa zamahnuo je nogom baš da bi zavrsilo na kontra strani
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti