Thiago Motta prihvatio ponudu Genoe?

Mijenja Andreazzolija?

Thiago Motta prihvatio ponudu Genoe?

Thiago Motta je navodno prihvatio ponudu Genoe da preuzme poziciju šefa struke u ovom klubu i zamijeni Aurelija Andreazzolija.

Motta se danas sastao sa čelicima Genoe, a Sky Sport Italia piše da je dogovor postignut, te da će nekada sjajni veznjak uskoro i zvanično preuzeti kormilo ekipe.

Tuttomercatoweb, sa druge strane, piše da će Motta već sutra biti zvanično predstavljen kao novi šef struke Ganoe.

Inače, Motta je igrao za Genou i to u sezoni 2008/2009. Upravo u dresu Genoe je uspio vratiti svoju karijeru na pravi put što mu je osiguralo transfere u Inter, a potom i PSG. U PSG-u je završio svoju igračku karijeru, na kraju sezone 2017/2018.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošlu sezonu je proveo u omladinskom pogonu PSG-a, a čini se da je sada došlo vrijeme za prvi pravi trenerski angažman 37-godišnjeg Thiaga Motte.

Motta će, ukoliko je zaista prihvatio ponudu, imati jako težak zadatak na klupi Genoe koja je izgubila šest od posljednjih sedam utakmica - što je i rezultiralo odlaskom Andreazzolija.

Top Komentari

Mele
Dovedi jarana Zlatana i neces ispasti iz lige, garantujem ti to.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti