"Thiago Silva može igrati u Seriji A još dvije godine s cigaretom u ustima"

Brazilac uskoro postaje slobodan

"Thiago Silva može igrati u Seriji A još dvije godine s cigaretom u ustima"

A. Čaušević

Thiago Silva je već godinama među najboljim defanzivcima svijeta, a za na nekoliko sedmica tražit će novi klub. 

Iskusnom 35-godišnjem Brazilcu ugovor s PSG-om ističe u septembru, a legendarni trener Fabio Capello bi ga rado vidio u Seriji A.

Capello smatra kako bi Silva još najmanje dvije sezone mogao igrati u Italiji i to bez bilo kakvih problema obzirom na kvalitet takmičenja.

"Kada bi mi trebao defanzivac, doveo bih Thiaga Silvu. Još dvije godine može igrati u Seriji A s cigaretom u ustima", rekao je italijanski trener.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Silva već igrao u Seriji A. Od 2009. do 2012. godine nosio je dres Milana. Rossoneri su ga PSG-u prodali za 42 miliona eura.

Top Komentari

Klackalica
Ha - ha
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi