Velikan iz srca Apeninima se budi: Sa Silvom već ostvaren kontakt, Raiola dovodi Ibrahimovića

Velike ambicije za novu sezonu

Velikan iz srca Apeninima se budi: Sa Silvom već ostvaren kontakt, Raiola dovodi Ibrahimovića

A. Čaušević

Serije A je posljdnjih godina izuzetno atraktivnija. Iako Juventus i dalje suvereno drži primat sve je veći broj zvijezda koje stižu na Apenine. 

Ako je vjerovati pisanjima lisdta La Nazione Fiorentina, nekadašnji prvak Italije i jedan od najvećih italijanskih klubova bi se u sljedećoj sezoni mogla vratiti na velika vrata.

Naime, dres Viola u takmičarskoj godini 2020/21 mogli bi nositi nekadašnji saigrači iz Milana, a zatim i PSG-a, Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović.

Sa Silvom su već uspostavljeni formalni kontakti i nastavit će se u narednom periodu, dok bi na stadion Artemio Franchi Ibrahimovića mogao dovesti kontroverzni Mino Raiola.

Silva i Ibrahimović će kroz nekoliko sedmica imati slobodne papire i stigli bi besplatno što je olakšavajuća okolnost za Fiorentinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eventualno dovođenje Ibrahimovića Raiola vidi kao idelnu priliku da uđe u poslove i započne saradnju s ambicizonim gazdom kluba iz Firence, s Rocom Commissom.

Inače, Fiorentina je prošlogodišnjim dovođenjem Francka Riberyja pokazala da je i dalje mamac za velike zvijezde zbog čega ne treba isključiti dolazak Silve i Ibrahimovića.

Top Komentari

Penderinos
Istrošeni , ne bi im previše pomogli
5 2
DR..AJIZAG
Neka vide i sa Hibicem i Konjicem..pa da se registruju kao DOM PENZIONERA..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi