Čuveni Thierry Henry: "Salah je najbolji u Premier ligi, ali jedan je u ostatku svijeta ispred"
Foto - EPA

Henry izabrao najbolje

Čuveni Thierry Henry: "Salah je najbolji u Premier ligi, ali jedan je u ostatku svijeta ispred"

M. Šljivak

Fudbalska legenda Thierry Henry smatra napadača Liverpoola Mohameda Salaha najboljim igračem engleskog Premiershipa.

Čudesni Egipćanin već godinama igra fenomenalno u dresu Redsa, a za Henryja nema dileme da je on najbolji igrač Premier lige.

Ipak, Henry smatra da u svijetu po formi trenutno ima jedan bolji fudbaler. To je Karim Benzema.

"Je li Salah najbolji fudbaler u Premier ligi? Jeste. Ali, ako sagledate trenutno najbolje igrače na svijetu i njihovu trenutnu formu, stavio bih Karima Benzemu ispred Salaha", rekao je čuveni Henry.

Karim Benzema je i jedan od glavnih kandidata za osvajanje Zlatne lopte ove godine, a vidjet ćemo hoće li sjajni Francuz na kraju i dobiti nagradu za najboljeg fudbalera svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CUvjK4DIbO0/[/instagram]

Legendarni Thierry Henry godinama je u dresu Arsenala uništavao odbrane u Premier ligi i jedan je od najboljih fudbalera koji su ikad zaigrali u Engleskoj.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Može Benzema dobit samo ako ga Perez ppgura, kao što je godinama gurao Penalda i onu sezonu Modrića. Messi ili Levandovski, po meni Messi. G. O. A. T.
5 11
Lukamarinsek
Dobit ce Benzema nagradu al zatvorsku
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije