17

Komentari (17)

Mele
Gledajuci ukupno zadnje dvije sezone Lewa je bio najbolji, sa klubom naravno, sa repkom nista nije uzeo, Jorginjo, Messi i Benzema imaju evo titule sa reprezentacijom, to ce ziri da gleda sigurno. Ako Messi osvoji, arapi platili, isto ce reci za Pereza, ako Benzema uzme..bolje onda ovi drugi da osvoje.zar ne ???
denimen9
Bravo Henry! Samo Benz. Devetka!
Mehinaldo
Navijac sam reala ali po meni Levandovski je zasluzio jer je konstantan dugo vremena prosle godine je zasluzio nisu mu je dali sad mu je moraju dati Benzema sigurno zasluzuje bio je dugo u sjeni onog sebicnjaka i tek se sad vidi koliko je dobar igrac kad je mogao da trpi onog majmuna sebicnog i da tolike godine njemu namjesta sve i stavi sebe u drugi plan
denimen9
Pa i ti se furaš na Ronalda, Mehinaldo. Wahahahhaahha
Klicko
Jedino sta moze panjzema ove godine dobiti je zatvor hehehehhe
Ecosport
Može Benzema dobit samo ako ga Perez ppgura, kao što je godinama gurao Penalda i onu sezonu Modrića. Messi ili Levandovski, po meni Messi. G. O. A. T.
Fucker
Messi je tuta od igraca cim je to zasluzio da dobije tu nagradu vise mi je pun k...c Messi I Ronaldo jedino naj iskrenije je da Lewandowski dobije
Jasminn
@Ecosport ojjj boze dragi de citaj citav tekst. Covjek uopste nije spomenuo Mesijeve dosadasnje uspjehe. Fino covjek kaze "ako sagledate trenutno najbolje igrače na svijetu i njihovu trenutnu formu, stavio bih Karima Benzemu ispred Salaha", rekao je čuveni Henry" kakva je Mesijeva forma? I forma ti ne znaci zadnja utakmica ili dvije. Daj boze da procitas sve sto sam napisao a ne samo prve 2 rijeci
Ecosport
@Jasminn pročitao sam sve :) Vidi ovo, Zlatna lopta se ne dobija za trenutnu formu u tom mjesecu nego šta je neko uradio u čitavoj godini. Mislim da ti je to promaklo. Benzema je iza Messija i Levandovskog, ali će Perez sve uraditi da Benzema dobije nagradu. Na velikom broju portala se spominje Benzema, a to je sve zasluga marketinga iz Madrida. Nažalost. Penaldo je dobio toliko lopti samo zahvaljujući tom marketingu, a realno zaslužio je 2 lopte.
Jasminn
@Ecosport hvala sto me ucis. ja Levandovskog spominjao nisam, da se mene pita ja bi Levandovskom dao nagradu. nego po cemu je Messi goat u prosloj godini? O cijeloj karijeri ne govorimo.
Jasminn
@Ecosport jah i zaboravi reci, covjek uopste nije spomenuo zlatnu loptu, vec je bio pitan je li Salah najbolji fudbalen u Premijer ligi, a covjek odgovori "jeste, ali ako sagledate trenutno najbolje igrače na svijetu i njihovu trenutnu formu, stavio bih Karima Benzemu ispred Salaha"
Ecosport
@Jasminn Messi je bio najbolji jer je imao najviše golova+asistencija, najljepših poteza, driblinga, man of the match nagrada, statistički daleko najbolji od svih. I plus osvojio je pehar sa reprezentacijom. Mislim da je to dovoljno. Messi nema marketing jak kao Real, a da ima, do sad bi već imao 10 zlatnih lopti sigurno.
Jasminn
@Ecosport ojjjj bozeeee. Real, Real, Real, Real. Polako postajes "cccccc". Evo koliko citam sta pises 3 rijeci se non stop vrte. "Real", "marketing", "Messi".
Tako da eto u pravu si pozdrav.
gallardo.la
Benzema igra stvarno dobro, ali po svim parametrima je najvise zasluzio Lewa.
Miskee
Lukamarinsek
Dobit ce Benzema nagradu al zatvorsku
Fino alla Fine
Je real ili barca odma kandidat!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.