Tuchel 'pukao od smijeha' na pitanje o Tottenhamu
Foto - Screenshot

Menadžer Chelseaja

Tuchel 'pukao od smijeha' na pitanje o Tottenhamu

Midhat Šljivak

Menadžer Chelseaja Thomas Tuchel imao je danas veoma zanimljiv nastup na press konferenciji.

Njega su engleski novinari pitali da li bi on preuzeo gradskog rivala Tottenham, kao što je to učinio nekadašnji menadžer Plavaca Antonio Conte.

Sjajni njemački stručnjak glasno se nasmijao na ovo pitanje i zatim je gospodski odgovorio:

"Imam dosta posla i ovdje i sretan sam tu gdje sam trenutno", rekao je Tuchel i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobra vijest za Premier ligu je da je došao jedan od najboljih menadžera na svijetu. Protiv Tottenhama će biti jako teško igrati, siguran sam u to. Ja uživam i sretan sam tu gdje sam sada i ne zanima me šta drugi rade", rekao je Tuchel.

Fenomenalni Tuchel je u proteklih 10 mjeseci preporodio Chelsea. Odveo je ekipu do naslova prvaka Evrope, a Plavci će ove sezone biti glavni kandidat za naslov prvaka Engleske.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi