Timo Werner potpisao za Bayern, pa se predomislio zbog Salihamidžića
Foto - EPA

Imao dogovor, ali je odustao

Timo Werner potpisao za Bayern, pa se predomislio zbog Salihamidžića

M. Šljivak

Njemački napadač Timo Werner (25) često se u prethodnom periodu povezuje sa prelaskom u Bayern.

Navodno bi 25-godišnji napadač već od naredne sezone mogao završiti u Minhenu, gdje lako mogao završiti još prošlog ljeta.

Kako navodi Bild, Timo Werner je u ljeto 2018. godine već imao potpisan ugovor sa Bayernom i član bavarskog velikana trebao je postati 2020. godine.

Sve oko transfera završio je legendarni Uli Hoeness, ali je na kraju Werner odustao od dogovora .

Werner je znao da ga u klubu ne žele sportski direktor Hasan Salihamidžić i tadašnji trener Niko Kovač i zbog toga je odlučio da odustane od dogovorenog posla.

Na kraju je u ljeto 2020. godine umjesto u Bayern ovaj napadač otišao u Chelsea, gdje se međutim nije proslavio.

Mogao je Werner postati miljenik navijača tima sa Stamford Bridgea, ali su ga brojni promašeni ziceri doveli do nadimka 'gospodin promašaj'.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Werner bi na kraju ipak mogao završiti u Bayernu. Ponovo se povezuje sa bavarskim klubom, a vidjet ćemo hoće li se to na kraju i desiti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Bayern-Lešinar
2 8
King_Kenny
...lik nema pojma,ja mislim da slave Hasana jer ga je odbio.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi