"Titule se nismo odrekli, Lazio zaslužuje nastavak Scudetta!"

Fudbaler Nebesko-plavih poručuje

"Titule se nismo odrekli, Lazio zaslužuje nastavak Scudetta!"

Fudbaler Lazija Manuel Lazzari smatra kako je njegov klub zaslužio nastavak Scudetta i borbu za titulu s Juventusom.

Nebesko-plavi iz Rima nalaze se na 2. poziciji u Seriji A 12 kola prije kraja. Sezona je prekinuta zbog virusa Covid-19, a neki smatraju kako bi trebala biti poništena. Ipak, jedan od njih nije Lazzari koji pod svaku cijenu želi da se njegov tim nastavi boriti s Juventusom koji je na prvoj poziciji.

Lazzari poručuje kako se njegov tim nije odrekao titule.

"Nadam se da će se sezona završiti, Lazio to zaslužuje. Imamo veliku energiju i igramo sa dosta entuzijazma i titule se nismo odrekli. Znam da je zdravlje ispred fudbala, ali čim se za ovako nešto stvori situacija trebalo bi da se igra", poručio je povremeni italijanski reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je posljednju titulu osvojio 2000. godine.

Kada je u pitanju Lazzari, on je ove sezone upisao 29 utakmica u svim takmičenjima za rimski klub. Postigao je jedan gol i dodao tri asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi