To se zove samopouzdanje: Pred gostovanje Barceloni igračima rekao da će pobijediti

Pellegrini se ne boji

To se zove samopouzdanje: Pred gostovanje Barceloni igračima rekao da će pobijediti

Edmir Škorić

Barcelona i Betis igraju danas od 16 sati i to je svakako jedna od utakmica koja privlači pozornost.

Barcelona sa Xavijem počinje da igra sve bolje, ali danas će imati težak izazov jer na Camp Nou stiže Betis, a trener ovog tima Manuel Pellegrini podijelio je svoja razmišljanja o duelu 16. kola La Lige.

Interesantno, on je kazao da je igračima saopšteno da će "pobijediti Barcelonu".

"Atmosfera u svlačionici je jako dobra, jer smo igračima rekli da ćemo pobijediti Barcelonu. Naša momčad djeluje u određenom stilu. Prilagodit ćemo igru, ali nećemo ništa drastično mijenjati", rekao je Pellegrini.

"Barca je pod vodstvom Xavija pokazala dobre rezultate. Pobijedili su u dvije utakmice. Imala je dobre rezultate i s prethodnim trenerom. Teško je usporediti obje situacije. Je li teže pobijediti Barcu s Xavijem ili Koemanom? Mislim da svejedno neće biti lakše ni teže. Imaju oni jako dobre igrače i žele da se plasiraju u Ligu prvaka. Biće ovo dosta teška utakmica", prenosi Mundo Deportivo izjavu Pellegrinija.

Podsjetimo da se danas od 16 sati i 15 minuta sastaju Barcelona i Betis. Katalonci su sedmi na tabeli s 23 boda, dok je Betis peti sa 27 bodova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da je na proteklih šest mečeva ova dva tima u La Ligi uvijek postignuto najmanje pet pogodaka.

Inače, kompletnu ponudu za ovaj meč možete pronaći na stranici MOZZART kladionice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Neće bit iznenađenje ako dobiju.
1 0
Skopidoo
Hahaha na osnovu cega su poceli bolje igrat?Dobili 2 utakmice ni oni sami ne znaju kako i kako nisu izgubili i kaze poceli bolje igrat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi