Tokom himne protiv Portugala i Insigne je shvatio da mu se ponovo svi smiju

Jedno je sigurno - ovo nije slučajno

Tokom himne protiv Portugala i Insigne je shvatio da mu se ponovo svi smiju

Napadač Napolija Lorenzo Insigne očigledno je postao predmet sprdnje, kako organizatora utakmica Napolija, tako i reprezentacije Italije. 

Kao što smo već ranije primjetili, na gotovo svakoj utakmici Italije ili Napolija Insigne stoji na samom kraju reda, a pored njega je obavezno najviši dječak od svih koje igrači izvode na teren.

Takav slučaj je bio i sinoć tokom utakmice Italija - Portugal u Ligi nacija kada je pored Insigne stajao dječak koji je samo malo niži od njega.

Podsjetimo, napadač Napolija je visok tek 163 centimetra, pa nekim dječacima koji imaju 14 ili 15 godina nije teško već u tom razdoblju da mu se približe po visini.

Inače, primjetno je da je dječak koji je sinoć stajao pored Insignea nešto stariji od ostalčih koji su izašli na teren, pa je jasno da organizatori ne biraju ni godine, samo kako bi pronašli onog koji će sustići Insignea po visini.

Obzirom da je ovo postala već praksa u mečevima Italije i Napolija, jasno je da je i Insigne prihvatio tu šalu te da je upoznat o istoj.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

rimke
nije ni verati veci nesto
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti