Toliko dogovaranja za ovo? Ivan Perišić izveo najgori slobodnjak sezone
Foto: Screenshot

Srećom, pobjeda nije zavisila od ovog slobodnog udarca

Toliko dogovaranja za ovo? Ivan Perišić izveo najgori slobodnjak sezone

Inter je sinoć gostovao u Beču kod Rapida, u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope i slavio minimalnu pobjedu.

Slavili su Nerazzurri zahvaljujući golu Lautara Martineza sa bijele tačke u 39. minuti, a da je kojim slučajem "sudbina" Intera zavisila od jednog slobodnjaka u sudijskoj nadoknadi vremena ne bi dobro završilo po milanskog velikana.

Inter je dobio slobodan udarac u opasnoj zoni, a Perišič i Candreva su proveli dobrih 20 sekundi dogovarajući se i "pregovarajući" ko će i kako isti izvesti.

Odlučili su da će Perišić izvesti slobodnjak, ali da će samo dodati loptu do Candreve i tako mu je namjestiti za šut.

Iako Candreva očigledno još nije bio spreman za šut, Perišić mu je gurnuo loptu, a do nje je stigao jedan fudbaler Rapida.

Naravno, odmah je na društveni mrežama počelo ismijavanje nespretnog dvojca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi