Carlo Ancelotti se zbog Kroosa 'uhvatio za glavu': "Jesi li rekao nešto?" - "Napravio sam haos"
Veoma zanimljive scene između trenera i veznjaka Real Madrida (Foto: Screenshot)

Fenomenalan odnos

Carlo Ancelotti se zbog Kroosa 'uhvatio za glavu': "Jesi li rekao nešto?" - "Napravio sam haos"

M. Šljivak

Real Madrid je pobjedom u Leipzigu (1:0) došao na korak od prolaska u četvrtfinale Lige prvaka, a kakva atmosfera vlada u kraljevskom klubu dovoljno govori scena s press konferencije između trenera Carla Ancelottija i Tonija Kroosa.

Nijemac Toni Kroos odabran je za medijske aktivnosti na press konferenciji nakon meča s RB Leipzigom. To je bilo sasvim logično s obzirom na to da je iskusni veznjak u svojoj zemlji, a posao s medijima završio je prije trenera Carla Ancelottija.

Da u Madridu vlada nevjerovatna atmosfera pokazuje scena nakon što je Kroos krenuo prema svlačionicama. Uslijedila je komična scena između trenera i veznjaka Reala.

"Jesi li rekao nešto?", pitao je Carlo Ancelotti izuzetno raspoloženog Kroosa, a ovaj je u šali rekao:

"Napravio sam haos. Rekao sam da ću produžiti ugovor do 2028. godine", dobacio je Kroos nakon čega se Ancelotti uhvatio za glavu.

Oglasi

Ovakve situacije jasan su dokaz da Ancelotti sa svojim igračima ima izuzetan odnos i nije nikakvo čudo što Kraljevi melju sve pred sobom.

Kroos je trenutno u pregovorima s Realom o nastavku ugovora. Na stolu mu je još godinu dana saradnje i 34-godišnjak će sam na kraju sezone odlučiti hoće li ostati u klubu ili će okončati karijeru.

Kroos priznao da mu nije lako donositi odluke

Toni Kroos je prije nekoliko dana priznao da mu je jako teško donijeti odluke koje su pred njim. Nije siguran hoće li nastaviti karijeru.

"U problemu sam. Imam dosta odluka koje moram donijeti, a ništa još nisam odlučio. Zavisit će sve od toga kako se osjećam, od ličnih planova. Želim završiti karijeru na najvećem mogućem nivou. O istoj temi smo pričali prije godinu dana i još uvijek se osjećam sretno. Vidjet ćemo, imam još vremena za odluku i želim da ona bude ispravna", rekao je Kroos.

Oglasi

Govorio je o eventualnom povratku u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo, ali i o kraju karijere. Sve je otvoreno.

"Reprezentacija? Razmišljam o tome. Postoji mogućnost da se vratim, ali još uvijek ništa ne znam", riječi su Kroosa, a o penziji govori.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Uvijek govorim istinu, a trenutno je istina da zaista ne znam. Još razmišljam šta uraditi, ali nema nikakve odluke još uvijek. Drago mi je što me ljudi žele gledati još jednu godinu", istakao je Kroos.

Kroos je u Realu od 2014. godine, osvojio je sve što je mogao, a u 449 odigranih utakmica ima učinak od 28 golova i 96 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1620593935
Produzili ste vi ugovor sa sudijama do 2080 godine. Smecari madridski. Citav zivot imate sudacku organizaciju uz sebe
0 1
BosanskaSvedska
Udarna vijest!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi