Kraj nakon 10 godina! Toni Kroos iznenadio fudbalski svijet izdajom samog sebe, kreće nova epoha!

Čuveni veznjak se riješio zaštitnog znaka

Kraj nakon 10 godina! Toni Kroos iznenadio fudbalski svijet izdajom samog sebe, kreće nova epoha!

Admin Čaušević

Toni Kroos se smatra jednim od najboljih veznjaka ikada, a sada se, na iznenađenje brojih fanova, riješio svog zaštitnog znaka s kojim je u posljednjoj deceniji osvojio praktično sve što vrijedi u fudbalu.

Kroos od 2014. godine nosi posebnu verziju starog modela Adipure11 Pro 2, kopački od prirodne kože koja ima razne šavove na prednjoj strani, uvijek koristeći istu bijelu boju s crno-plavim detaljima.

Kako prenosi Marca na jednom od posljednjih treninga Reala ipak se nešto promijenilo unatoč tome što je zadržao Adidasovu opremu, odlučio se za noviju verziju promijenivši boje, sa tri zlatne pruge koje definiraju logo njemačkog brenda.

Naime, njemački fudbaler je primijećen je kako nosi bijelo-zlatne Adipure 11Pro kopačke umjesto legendarnih bijelo-plavih Adipure 11.

Veznjak ih je vjerojatno testirao uoči Evropskog prvenstva, s obzirom na to da se vratio u dres Njemačke u dvije prijateljske utakmice nakon što se ranije oprostio 2021. godine.

Kroos je pokušao koristiti boje na kopačkama koje su najbliže bojama reprezentacije Njemačke i prema svemu sudeći ostao bez svog zaštitnog znaka kojeg je koristio posljednjih deset godina.

Oglasi

Vjerovatno se radi o Adidasovom posebnom poklonu za njemačkog veznjaka, a nije poznato da li će se bijelo-zlatne Adipure 11Pro uopšte naći u prodaji.

Toni Kroos ima nove kopačke

"Osmica" Reala je sa dosadašnjim kopačkama osvojila sve što vrijedi u fudbalu izuzev Evropskog prvenstva za fudbalere.

Od legendarnih bijelo-plavih Adipure 11 nije odustajao i kad su bile poderane u završnim mečevima sezone zbog čega ih je znao dati i na šivanje zbog čega bi se našao u centru pažnje.

Mnogi ljubitelji fudbala će sigurno biti iznenađeni Kroosovim potezom pošto je odučio da se riješi na neki način onog što je postalo njegov simbol.

I dok se odlučio riješiti starih kopački, izgleda da je Kroos donio i odluku o svojoj budućnosti pošto će prema svemu sudeći produžiti ugovor s Realom za još godinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, mnogi navijači Reala su ostali negativno iznenađeni zbog Kroosovog poteza jer smatraju da je ostao bez sretnih kopački u ključnom trenutku sezone.

"Uhapsite Adisas. Ne treba nam ovo sada"; "Baš pred mečeva Cityjem?"; "Šta je ovo? Uzeo je nove kopačke baš pred utakmicu sezone", neki su od komentara navijača Kraljeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
**** sport ne vadi
0 0
GradSoli
A vijesti u pm, a ja jos gori sto procitam
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi