Sjajni fudbaler postao slobodan, sada kreće licitacija za njega

Napustio Valenciju

Sjajni fudbaler postao slobodan, sada kreće licitacija za njega

Eldar Ganibegović

Ljetni prijelazni rok uskoro i zvanično počinje iako su mnogi transferi već završeni, a od danas je i zvanično odlučeno da će jedan sjajni lijevi bek postati slobodan igrač.

Iako ljetni prijelazni rok još uvijek nije zvanično počeo, mnogi transferi su već završeni, a među njima i neki najvećih zvijezda.

Karim Benzema napustio je Real Madrid i pojačao Al-Ittihad, Lionel Messi je nakon okončanja saradnje s PSG-om otišao u Inter Miami itd.

Od danas je poznato da je na tržištu slobodan i sjajni lijevi bek, 25-godišnji Španac Toni Lato.

Njemu je 30. juna isticao ugovor s Valencijom, te je odlučeno da do nastavka saradnje neće doći i vidjet ćemo gdje će nastaviti karijeru.

Oglasi

On je dijete Valencije, a u karijeri je još nosio dresove nizozemskog PSV-a i Osasune, gdje je igrao na posudbama. 

Minule sezone bio je jedan od najstandardnijih igrača Valencije za koju je nastupio 27 puta i postigao jedan pogodak uz jednu asistenciju. 

Vidjet ćemo gdje će nastaviti karijeru bivši mladi reprezentativac Španije, a prema informacijama inostranih medija za njega je zainteresovano nekoliko timova iz Primere.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Valencia je imala jako lošu sezonu u kojoj se do samog kraja borila za ostanak u ligi, a vidjet ćemo da li će se crni oblaci razići početkom naredne. 

Top Komentari

amadeus21
Potpisao za Mallorcu, vi kasnite dva dana ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi