Bakir Šerbo i zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba NK TOŠK

Debi već za vikend

Bakir Šerbo i zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba NK TOŠK

Esmer Oštraković

Ekipa TOŠK-a ove sezone ne igra baš sjajno, te se nakon jedanaest odigranih utakmica u prvom dijelu sezone nalaze na devetom mjestu na tabeli.

Osvojili su nogometaši iz Tešnja četrnaest bodova, te su dosta bliže donjem, nego gornjem dijelu tabele u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Na to navijači tima iz Tešnja nisu navikli u posljednjim sezonama, jer je TOŠK uvijek bio visoko plasiran, a nerijetko se borio i za plasman u Premijer ligu.

Ove sezone to neće biti slučaj, jer je GOŠK daleko iznad svih, ali TOŠK-u druga pozicija "bježi" samo osam bodova.

Naravno to nije nedostižna prednost, posebno ako se prisjetimo da su igrači ovog tima jako dobro odigrali u Kup-u BiH protiv Veleža.

Sada imaju i novog trenera i to nakon što je danas i zvanično predstavljen Bakir Šerbo kao novi šef stručnog štaba TOŠK-a.

Oglasi

"Bakir Šerbo novi je šef stručnog štaba NK TOŠK Tešanj.

Šerbo je prethodni angažman imao u Kuvajtu, gdje je radio u stručnom štabu tamošnjeg kluba Al-Arabi SC.

U svojoj trenerskoj karijeri bio je i član stručnog člana ekipa NK Čelik Zenica, FK Željezničar i FK Mladost Doboj Kakanj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dobrodošao u Tešanj", stoji u objavi tima iz Tešnja.

Šerbo će priliku za debi imati u nedelju i to u derbiju na domaćem terenu protiv ekipe BFK Simm Bau.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti