TOŠK se pojačao, potpisao Ajdin Mujagić

Novo ime u Tešnju

TOŠK se pojačao, potpisao Ajdin Mujagić

Mladi napadač Ajdin Mujagić i zvanično je danas postao novi član NK TOŠK.

Mujagić u TOŠK dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno raskinuo ugovor sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a tešanjskom klubu se obavezao na vjernost do kraja sezone.

Da je sve završeno potvrdili su i iz ovog federalnog prvoligaša, vjerujući da će 21-godišnji napadač opravdati očekivanja i pomoći klubu da sezonu okonča u samom vrhu tabele.

U protekloj polusezoni Mujagić je za Mladost odigrao tek šest utakmica u Premijer ligi BiH, a u strijelce se nije upisivao. Ranije je, podsjetimo, bio član Željezničara i Borca iz Jelaha.

Bit će još pojačanja

TOŠK je Mujagićevim dolaskom ujedno i riješio brigu kada je navalni red u pitanju, no lista pojačanja nije zaključena. Iz kluba su potvrdili kako se pregovori vode s još nekoliko kvalitetnih nogometaša i da se čini sve kako bi se nastavilo s dobrim rezultatima i u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, šef stručnog štaba Ajdin Mrguda prozivku i start priprema zakazao je za 12. januar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi