16

Komentari (16)

Mirsad1705
Ko još može navijati za klub čiji je vlasnik ruski čifut. Dno dna. Stvarno mi nije jasno.
Adi1
Trka izmeđuu Man U , Chelsea i Liverpoola se vodii ove sezonee
penicilin.za.glupane
Najjači smo najjači. Niko nam ravan nije.
Mehinaldo
Tuchel je ubacio kantea i preokreno sve na terenu. Dobio igraca vise koji trci napravio pritisak u drugom nisu mogli oka otvoriti i slazem se s gore navedenim trebalo je biti bar 0:5 tri puta s linije spasavali mislim da tuchel ima najbolje igrace za ovu formaciju 3-5-2 kad se brane zgusnuti u defanzivi mu ucestvuje min 8 igraca
King_Kenny
...Tottenham propao kao stari kauc...nije Chelsea toliko jak koliko su ovi slabi...Kane suze roni sto nije pobjegao iz ovog rastimanog orkestra,ne znam kako ga nagovorise da ostane.
Jupp
Ja ne znam sta ovekujes od Tottenham-a, klub je uvijek bio prosjecan.
King_Kenny
@Jupp ...imaju nekoliko solidnih igraca,a i trener im nije los...nadao sam se da bi mogli bod otkinuti ali izgleda da sam ih precijenio...nemaju pojma.
penicilin.za.glupane
Ajde ne blamiraj se. Čelzi da je htio mogao je ubacit u brzinu više i dat 5 golova. Ako nisi gledao utakmicu ne krivim te ali nemoj sebi davat za pravo da budeš debil i provaljuješ se. Minimiziraš sve osim rezultata tima za koji navijaš, živiš u svom balonu laži i zabluda. Promijeni psihijatra i lijekove.
King_Kenny
@penicilin.za.glupane ...ma da,mogli su im dati 17 golova,ali nisu htjeli,zao im gradskih rivala,to su im veliki prijatelji...kakav si ti glupson u pm...taj isti Chelsea su vile pronosale na Anfiledu da ne primi 5 komada,da nisu rov iskopali u petercu...30 suteva imao Liverpool...ali nema veze,bit ce to nadoknadjeno na Stamfod Bridgeu...inace,nije vam strano da fasujete 5 komada od Liverpoola,prosle godine ste imali tu cast.
_Delic_22
Bzraz Celzi bi i to lagano dobio da onaj konj nije dao onaj karton tako da nemoj puno pricat
BBB25
Da im nije bilo raspoloženog Huge na golu,lagano bi primili petardu
nkcz
I brighton se ness pita
user1614932756
Mount cim.je izasao chelzi je bio jaci duplo
Vela82
Chelsea ima najvise sansi da osvoje ovu ligu, Tuchel razbija igru da Bog sacuva
penicilin.za.glupane
Itekako. Ovo je samo početak..
user1625662227
Tottenham igrao do 20min, poslije toga jedna ekipa na terenu. Chelsea izgleda jako ove sezone, Tuchel strašan taktičar.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.