Totti izabrao put: Nema povratka u Romu

Legenda rimskog kluba

Totti izabrao put: Nema povratka u Romu

Legendarni italijanski fudbaler Francesco Totti potvrdio je kako se ne namjerava vratiti u Romu.

Vjerovatno ne postoji igrač u historiji fudbalara koji se više vezivao za jedan klub od Tottija. Cijelu svoju karijeru Totti je proveo u dresu Vučice, a i nakon što ju je okončao, radio je kao jedan od direktora.

Nije tajna kako se Totti nije najbolje slagao sa određenim ljudima iz Rome, ponajviše predsjednikom Jamesom Pallotom, a to poglavlje ostavio je iza sebe i više se nema namjeru vraćati.

"Kada izaberem put kojim ću krenuti, to je onda riješeno. Idem do kraja", kazao je Totti, jedan od sinonima za Romu, pa dodao:

"Da me sada Roma pozove, stavilo bi me to u tešku poziciju. Rekao bih 'ne' jer poštujem svoju odluku i želim da nastavim svojim putem", dodao je Totti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U posljednje vrijeme se sve više špekuliše o tome kako bi Roma mogla dobiti nove vlasnike. Po tom pitanju Totti ima sumnje, ali nada se da će, ko god preuzme klub, učiniti sve kako bi Roma bila šampion Italije i jednog dana osvojila Ligu prvaka.

Totti je u Romi, podsjetimo, proveo 24 godine igračke karijere. Odigrao je 786 utakmica i postigao 307 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi