Poniženi Višća pobjegao s terena: Dotukli su ga oni od kojih je najmanje očekivao

Loša noć za Trabzonspor

Poniženi Višća pobjegao s terena: Dotukli su ga oni od kojih je najmanje očekivao

H. Zilić

U trećem kolu turske Super Lig Rizespor je napravio malo iznenađenje i slavio u gostima kod Trabzonspora rezultatom 3:2 u utakmici koja je ponudila dosta uzbuđenja.

Ovo je bio i duela Edina Višća kod domaćih i Dala Varešanovića kod gostujuće ekipe. Oba naša fudbalera bili su u startnim postavama svojih ekipa.

Ipak, ovaj susret Višća neće pamtiti po dobrom.

Hrvatski trener na klupi Trabzonspora Nenad Bjelica odlučio je da u 70. minuti izvede Višću sa terena a u igru je ubacio Omura.

Prije izmjene Višća je doživio ono čemu se sigurno najmanje nadao pogtovo od navijača Trabzonspora.

Tokom izlaska sa terena navijači su ga ispratili uz gromoglasne zvižduke, a Višća se samo pozdravio sa saigračem i pobjegao na klupu.

Oglasi

Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE.

Inače, dvostruki strijelac za Rizespor bio je Keser u 43. i 66. minuti, pogodak je postigao i Mocsi u 20. minuti utakmice.

Za Trabzonspor pogađali su Bakasetas iz penala u 58. i Destan u 83. minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovome dodajmo da je u redovima Rizespora Dal Varešanović teren napustio u 60. minuti kada je u igru ušao Oscar Pinchi.

Nakon nepotpunog tećeg kola Trabszonspor je na 12. poziciji sa tri boda, dok je Rizespor dvije pozicije iznad sa četiri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi