Bivši napadač Intera i Juventusa smatra da je Džeki najbolje da ostane u Romi

Altobelli o potencijalnom transferu bh. reprezentativca

Bivši napadač Intera i Juventusa smatra da je Džeki najbolje da ostane u Romi

Edmir Škorić

Bivši igrač Juventusa Alessandro Altobelli (64) smatra da bi Edin Džeko bio korisniji Romi nego njegovom nekadašnjem klubu.

Altobelli je napadač koji je u karijeri igrao za Latinu, Bresciju, Inter i Juventus, a sada se dotakao priče o mogućem prelasku bh. reprezentativca Edina Džeke iz Rima u Torino.

"Edin Džeko je sjajan napadač, jedan od najboljih u ligi... Mislim da bi Romi bio potrebniji i korisniji nego Juventusu, ako bi ga doveo. Ako odluči da napusti glavni grad, bit će to ozbiljan udarac za Romu", kazao je sportski analitičar koji radi za BeIn Sports.

Džeko i Roma bi danas trebali sjesti za pregovarački stol, a bh. napadač se najprije mora izjasniti da li želi da ostane ili da ode u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da Džeko nema ništa protiv ostanka, ali ovisit će dosta toga i o Romi, koja planira da zaradi neke novce prodajom iskusnih igrača poput Džeke ili Kolarova. Uz to, na Olimpicu su već pronašli zamjenu za Džeku u Napoliju, a radi se o Poljaku Arkadiuszu Miliku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

alibos
Biće kako Amra kaže.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi