8

Komentari (8)

andi
po mom skromnom mišljenju gledao sam,momka iz Banovića,Orašja,i Bratstv aiz graćanice,3 igraća koji mogu igrati u prvih 5 klubov aprmijere ko od šale,,BANOVIĆI br.15 neznam prezime,Orasje br10,neznam prezime,Bratsvo br 17.neznam prehime ali njih tri su pakleni igraći,br.17 protiv olimpika je rasturio Olimpik do crvenog kartona br.17 je gubio 2:0,dalje br 15 iz Banovića,protiv Rudara Kakanj je pokazao da top igrać,a iz Orasja momak je odigrao protiv zvjezde extra utakmicu,no sva trojica su u paketu igrali cjelu sezonu za 10..OSIM SUDIJSKIH LAKRDIJA I KRAĐA TE I NE ZNANJA SUDIJA NISU MOMCI NA PRAVOM MJESTOMA,a što se tiće transfer markta br.17 iz bratsva je za sto milja km sto pisto.
milivoje
Ne objavljuje Transfermarkt,nego lik koji svojevoljno stavlja cijene igračima,jer je ko neki moderator na bh ligu na toj stranici,nevjerovatna neznalica koja Vijetnamcima dize cijene a zauzvrat dobije dres ili 50 km,nema veze sa realnošću,eto usporedite cijene igraca fks i ostalih,sve će vam se samo kazati. Na ovom forumu je njegov nick "zukanović"
andi
starmac
Hajmo Tešanj zbijte redove i napad na Premier ligu.Mozete vi to kakvi plasticari.
user85
Bravo glupak podveleški!
Fce
Dobro je ja mislio oni igraju za metar drva I vrecu krompira
xavi26
Bolje bi bilo da su objavili vrijednost sudija..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.