15

Komentari (15)

Mustafa
Neće on dugo još u Citiju, upropastio je Husića svojim neznanjem i ćopio mu je veliku lovual mu slijedi noga !
HukaSecerLica
Sramota.Ovo nisu pravi navijaci.Neka oproste svi koje su uvrijedili ili otjerali svojim ''navijanjem'' i porukama.A duga ih je lista koji su prošli kroz našu voljenu Slobodu ili joj na neki način bili prijatelji.To nekad i nikad u prošlosti nisu bili maniri iskrenih navijača Slobode.
Zenicanin
Eto trebate mu vi odredjivati gdje ce raditi.
Bhf
Mislim da su ga iz Slobode istjerali prije godinu ili dvije.Nevidim nista sporno ako covjek radi svoj posao profesionalno.
Sucro
Oni mrze svakog ko nije iz Tuzle
realista1982
Mrzimo samo nezahvalne koje smo primili u Tuzlu...
Alfred
A gdje su ,,domaći navijači u plavim dresovima"??? Danas ih nema na brdima iznad stadiona Tušanj. Ahahahaha
Sucro
Da si se ti pitao, ne bih ih nikad primio
Sucro
Uhvatiš rezultat
Fcs
Apsolutno su u pravu. Husref Musemić nikada neće Želju trenirati iako mu se sa Sarajevom svašta izdešavalo. To je nešto što ne smiješ uraditi.
Joco89
Ne možeš nikad porediti Želju i Sarajevo sa Slobodom i Tuzla City, Tuzla City seoski vještacki klub koji je poznat postao prije 3-4 godine a do tada nikome zanimljiv. Sloboda, Željo i Sarajevo su za njih Barselona.
papagaj
Brazuka
Bijednici bjezite sa te livade
emir_89
Sto ne dodjes pa nas otjeras
kenan225
Ma oni mrze sami sebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti