Trener ga izbacio iz tima, on s prijateljima došao da se obračuna

Umalo stradao bivši pomoćnik Slavka Petrovića

Trener ga izbacio iz tima, on s prijateljima došao da se obračuna

E. Škorić

U nedjelju se dogodio sramotan incident u srbijanskom nogometu, a najgore je prošao nekadašnji pomoćnik Slavka Petrovića.

Milan Bosanac trener Slobode iz Užica svojevremeno je bio pomoćnik Slavku Petroviću u tuzlanskoj Slobodi, doživio je nelagodnu situaciju.

Nakon što je iz tima izbacio Nemanju Kneževića, ovaj je došao s prijateljima u klupske prostorije kako bi se fizički obračunao s trenerom.

Na kraju su sportski direktor kluba Božidar Opačić i pripadnici MUP-a spriječili veći incident.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Klub je potom odmah raskinuo saradnju s Kneževićem, a Bosanac je također raskinuo saradnju i za novog trenera Slobode iz Užica imenovan je Jovan Čučkovšić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi