Trener Utrechta ponovo ima problema sa povredama, ali sastav neće mijenjati

Holandski mediji otkrivaju početnih 11

Trener Utrechta ponovo ima problema sa povredama, ali sastav neće mijenjati

Ekipa Utrechta večeras gostuje na stadionu Pod Bijelim brijegom gdje će protiv Zrinjskog tražiti svoje šanse za prolazak u treće pretkolo Evropa lige. 

Trener ove ekipe John van den Brom neće u večerašnjem meču moći da računa na četvrticu povrijeđenih igrača i to: Adriana Dalmaua, Patricka Joostena, Othmanea Boussaida i Jeana-Christophea Bahebecka.

Od pomenute četvorke, samo je Patrick Joosten igrao u prvom meču i to je ušao sa klupe za rezerve. Treba reći i to da posuđeni fudbaler iz Hoffenheima Justin Hoogma još uvijek nema pravo nastupa za Utrecht tako da će i on preskočiti ovaj meč.

Holandski mediji predviđaju i početnu postavu Utrechta za ovaj susret, a ona je potpuno identična kao u prvom meču i izgledat će ovako: Jensen; Klaiber, Bergström, Janssen, Guwara; Van de Streek, Maher, Gustafson; Kerk, Lonwijk, Cerny.

S druge strane, trener Zrinjskog Hari Vukas nije htio otkrivati svoje karte na jučerašnjoj press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ne možete očekivati da ću izdiktirati koji će igrači igrati... Sastav ne govorim, ali reći ću da su svi zdravi i u konkurenciji za utakmicu", prokomentarisao je Vukas.

Inače, večerašnji susret u Mostaru počinje od 19.00 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi