15

Komentari (15)

Shaba
Stvarno sam vjerovo da je ovo samo los period, sad sve vise vjerujem da je do Dudica,lik ne moze nikog dobit. Idi lave da se ne nerviras i ti i mi. Celiku svaka cast za srce na terenu.
King_Kenny
...gledaj ti koliko su zapeli ovi mutanti protiv Sarajeva,a protiv Zrinjskog,Sirokog ili Borca bi vec na poluvremenu gubili 4 razlike...
Galacticosi
elvir_86
@King_Kenny mame ti se najebu zenicki mutanti
King_Kenny
@elvir_86 ...a ja se tebi naj*bem mrtve familije i zitko im se poserem po nisanima...
Dragan_B
blago ti se majci s tobom takvim
imeiime
Celik puno bolji na terenu. Ova tanova i mozzartova igracka na celu sa volovskom glavusom na klupi ne zasluzuje da prodje niti zasluzuju da igraju PL.
Comandini
Fedja ako imas obraz ..
789012455
Ne sjecam se gore ekipe Sarajeva ,zalosno ....
Robijasi_It
Al eto vidi sad pripremajte se svi za Zenički Čelik koji neće da bude korumpiran koji će da stigne zdrav do premijer lige sa nule al posteno.trebat ce jos koja godina al jedino tako moći ćemo da gledamo bh predstavnike u nekim grupama u Europi doći će i taj dan abd
lalinjo
Iskreno se nadam da će se Čelik ponovo vratiti u PL,nedostaje Zenica ligi svakako,samo bez love teško za nešto više od PL,al bitno je da je Čelik na zdravim temeljima i zato sretno.Sportski pozdrav.
atomskimrav
Ovo Sarajevo je u najmanju ruku za federalne lige, pa djeca im drze cas fudbala sa dedom kapitenom. Sramota na sta su spali.
imeiime
To ti je tako kada se prodas kerojedu i kladionici bez da zastitis interese kluba.
user1571956549
Sarajevo se namjerilo na protivnika po mjeri...
Edin Merlin
Sjajna utakmica..!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.