Tuchel pred Lille: Ako treba, ja ću voziti

Problemi za Chelsea

Tuchel pred Lille: Ako treba, ja ću voziti

Edmir Škorić
Teme:

Trener Chelseaja Thomas Tuchel govorio je pred revanš osmine finala Lige prvaka između Lillea i Chelsea.

Chelsea je slavio s 2:0 u prvom meču, a sada slijedi revanš u Francuskoj. Naravno, utakmica dolazi u nezgodnom momentu po Plavce nakon sankcija vlasniku Romanu Abramoviču, zbog čega bi klub mogao doživjeti velike posljedice.

"Koliko vidim, idemo na utakmicu, odigrat će se. Ako ne može da letimo avionom, idemo autobusom. Kako god, bit će tamo na tom stadionu", kazao je Tuchel.

Duel u Lilleu igra se u srijedu od 21 sat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tuchel je kazao da će i sam ako zatreba sjesti za volan i povući tim na gostovanje u Francuskoj.

Uobičajni odlazak na gostovanje u Premiershipu košta oko 30.000 funti, ali zanimljivo da je uvođenjem sankcija londonskom klubu naređeno da može da potroši najviše 20.000 funti na organizaciju puta za gostujuće utakmice.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1646942280
Žele da unište klub, nekome smeta Chelsea opasno. Prevelik je Chelsea klub da ga neko tek tako uništi. Ne mogu ih na terenu dobit, pa pokušavaju na ovakve načine. Nadam se da će odigrati svaku utakmicu i osvojiti ligu prvaka u inat svima.
2 0
SeoRusilac
Nek igrači između sebe skupe pare za let
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi