Tuchel se zahvalio Southamptonu na ponudi

Čeka drugu ponudu

Tuchel se zahvalio Southamptonu na ponudi

Čelnici Southamptona dobili su negativan odgovor od Thomasa Tuchela. 

Donedavni trener Borussije je trenutno bez angažmana, nakon što je zbog neslaganja sa upravom kluba napustio Westfalen, a ponuda za nastavak trenerske karijere mu u ovom trenutku ne nedostaje. 

Kako prenose brojni britanski mediji, Tuchel je dobio ponudu Southamptona, međutim odlučio je odbiti da preuzme trenersku palicu na St. Mary'su, te će sačekati ponudu nekog drugog kluba. 

Obzirom da od dovođenja Tuchela neće biti ništa, u Southamptonu se okreću drugim opcijama. Među kandidatima za upražnjenu trenersku klupu su još Frank de Boer, Ryan Giggs, Alan Pardew, Japp Stam, David Moyes... 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Southampton je prethodno bio Claude Puel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi