38

Komentari (38)

SenadSadikovic
Žižović napolje, ah da Spaha stručnjak je trener!
fukaraslana
Secer i njegova uprava pa onda carsijaneri i satro menadzer sto im dovodi igrace )))))) sve rastjerati samo sve nogitati i to je prvi korak do ozdravljenja kluba . Danas Osmic i Kenin bruka nivo 1 kantonalne uzas . Mora se resetovati klub a to mora da uradi gradonacelnik i niko drugi
DV69
Azmir im danas nudio 3 boda al da naredne godine oni njemu daju 6 bodova jer napada na prvaka. Glupani kazu pa ti trgujes.. pa sta nudite onda. Nista. Neki Nino iz uprave nece da cuje. Ej koji glupani. Kaze pa ispast cete.. danas ce Rudar pustit Leotaru.. a i Sarajevo ce igrat da vas dobije. Imaju pretezak raspored. Ispast ce.
kurjak
@DV69 Ako si bio na utakmici vidio si na kraju šta se desilo na zapadnoj tribini.E to nije ništa šta će biti u budućnosti.
emanuelmacron
ma ja navijam za slobodu jos iz vremena kad su dinosauri hodali,planetom,a zivo su sranje,nikad u njoj orginal gradsko dijete nije profitralo,i ako jest bio je guzonjin sin a lopte nije znao igrat.
Chesa
Tezak raspored za Slobodu do kraja prvenstva ali nista nije nemoguce. Sretno Slobodi.
Dragan_B
Vico je rekao da Sloboda ispada jbg kaze mora neko umjesto 'srpskih' klubova..sta sam ih dzabe ubacivo kaze ako ce ispast..
King_Kenny
...DRUUUUGA LIIIIIGAAA hahahahaha...
kurjak
Tuzlo moja, ne trebaju nama chetnici.
bazaorao
Lukamarinsek
Ako ocekujes da ti neko da bodove onda i ne trebas da budes u PL.
bazaorao
svako pokazuje svoje lice i "izbjeglice" i "tuzlaci"
kurjak
@bazaorao Samo polako,ko se zadnji smije, najslađe se smije.
bazaorao
@kurjak ovo je za plakanje a ne za smijanje. Šta od kluba sa tradicijom uradiše tzv. Tuzlaci. Zbog toga bi možda i bilo dobro da Sloboda ispadne, jer će se tako možda riješiti šlama i parazita koji je ogoliše.
kurjak
@bazaorao Pa nije smak svijeta ako ispadne,vratiće se, nego šta ćete vi kad vam gazda poyebe žene, šta onda.
bazaorao
@kurjak od zvjerke se drugačiji riječnik i ne očekuje vi ste za šume a ne za druge lige
Lafac
Ja kao navijač Želje želim da Sloboda i sljedeće godine bude u Premijer ligi i da se podignu što više i to im od srca želim.
kurjak
@Lafac Hvala ti drug, posle Slobode Željo mi je najdraži klub.Sloboda je u teškoj situaciji,plate fudbalerima su mizerne, vidjecemo, nije još sve izgubljeno. Najgore mi što se moram raspravljati sa likovima koji nisu ni vidjeli fudbalski teren dok ih nismo mi primili u Tuzlu, a danas se raduju porazu.Ne gledaju volovi to dugoročno,šta znači kad imaš gradskog rivala, šta to znači.Care moj uglavnom sretni ste što nemate ove sa kockastim glavama.
Ado_GTI
Žao mi je Slobode, ali Tuzla City bolji ko je gledao utakmicu vidio je sve. I Čelik su za****li i Slovodu će ovakva uprava.
Elber7
Sta su posijali to i beru.
starmac
Taetaiwo
MA SAMOOO GURAJJJJJ
Siki_sa
Sloboda sad ovisi o sarajevskim klubovima, a ne tako davno su navijali za Zrinjski protiv Sarajeva i Želje karma je čudo
King_Kenny
@Siki_sa ...ja im kao navijac Sarajeva zelim ispadanje i da se vise nikad ne vrate...u stvari,da se hoce skroz ugasiti to bi najbolje bilo...
Nele.
I prije rata su uvijek Srbijanski i svi ostali klubovi imali bodove kod Slobode nego sarajevski klubovi. Trpala je Želju a Zvezda ako joj je trebalo mogla je dobit i 5:0 u Tuzli. Al zao mi samo sto je Željo u zadnjem kolu sa Slobodom da ih ne dobijemo i da zbog nas ispadnu. Uz to vala dosta mi je ovih seoskih ekipa koje dodje da gleda 200 ljudi. Sloboda je ipak ime u nasoj lizi.
Dragan_B
kurjak
@King_Kenny Daj mi koordinate da vidim odakle si šljego u Sarajevo.
King_Kenny
@Nele. ...njih je Zvezda pobjedjivala 9:0 u Tuzli prije rata,ima snimak na YouTube...vazda im se uvlacili u shupak,i danas smatraju Beograd glavnim gradom tamo...
kurjak
@King_Kenny A naučnici tvrde da su neandertalci izumrli.
user1647539682
Simin Han otjera Slobodu u nizi rang ....ZALOSNO.??
Bulle
Da im nije bilo Simin Hana ne bi se još vratili u Premier...
kurjak
@Bulle Kako je lijepo biti glup.
sakinamaaa
@kurjak jel mu to iz iskustva govoriš?
Debil
Jesam reko da ce ih city pojest
K79
stvarno ti je bilo teško pogodit jbt
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.