Tysonov kanabis uskoro na dresu tima iz Premier lige: Poslovni partner dogovara veliki posao

Reklama na dresu Evertona

Tysonov kanabis uskoro na dresu tima iz Premier lige: Poslovni partner dogovara veliki posao

Midhat Šljivak

Legendarni Mike Tyson napravio je fantastičan posao uzgajajući kanabis na plantaži u Kaliforniji.

Posao nekadašnjem prvaku svijeta teške kategorije ide veoma dobro, zarađuje ogromne količine novca, a sarađuje s grčkim milijarderom Alkijem Davidom koji ima sjajan biznis proizvodnje ulja kanabisa.

David je prošle sedmice pokazao interes za kupovinu prava na ime Nou Camp stadiona, ali je Barcelona ponudu odbila. Međutim, on ne odustaje od biznisa u fudbalu i svoje proizvode će pokušati da reklamira na dresu Evertona.

David je u pregovorima sa čelnicima ekipe iz Liverpoola oko reklame na njihovom dresu nakon što im je istekao ugovor sa SportPesom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U pregovorima smo s Evertonom. Želimo reklamu na dresu. Kontaktirali su me i ponudili su razne dizajne za Swissx logo. Nisam previše oduševljen, ali izgledat će lijepo", rekao je David za Insider.

Tyson i David su biznis partneri i dobri prijatelji i sigurno da bismo i Iron Mikea mogli često gledati na Goodison Parku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi