U bh. klubu oduševljeni: Dario Damjanović potpisao, uskoro novo pojačanje
FOTO: Facebook Odžak 102

Iza sebe ima veliko iskustvo

U bh. klubu oduševljeni: Dario Damjanović potpisao, uskoro novo pojačanje

S. Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac Dario Damjanović i zvanično je pronašao novi klub.

Naime, Damjanović je proteklih dana trenirao sa članom Druge lige Sjever NK Odžak 102, a sada i potpisao ugovor.

"S ovim iskusnim igračem koji je prošao pola svijeta igrajući i koji ima titulu bivšeg reprezentativca BiH i još mnogo dosadašnjih dovedenih pojačanja bit će zanimljive utakmice NK Odžak.
Uz sva pojačanja, uskoro ćemo predstaviti još jedno zvučno ime koji će pojačati naše redove", istakli su iz NK Odžak 102.

Sigurno da će Damjanović svojim znanjem i iskustvom mnogo pomoći ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Dario Damjanović je rođen 23. jula 1981. godine u Gradačcu. Igračku karijeru je počeo u Šamcu, a nastupao je i za Zvijezdu Gradačac, Modriču, Hajduk, Luch-Energiju, K'slautern, Čelik, Novi Pazar, Jagodinu, Hong Kong Pegasus i OFK Beograd. Za reprezentaciju BiH je odigrao 17 utakmica.

Top Komentari

Kiss
dobro došao u Odžak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi